Zona: Calea Mosilor(Mosilor vechi)
Ambient: familiar, cald si primitor
Capacitate: 120-140 persoane
Optiuni: aer conditionat,  ring de dans,ventilatie fum,plasme, parcare locuri ,DJ, garderoba,
Orar: 21:00 – Ultimul client, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata

Revelion 2018 Aici

Oferte speciale  Club:

1.Sticla de Absolut, Finlandia sau Smirnoff la 150 ron
2.Sticla de J&B 130 ron
3.Sticla de Jack Daniels 150 ron
4 Vineri la ALL TIME HITS PARTY este reducere 50% la orice sticla de vodka, whiskey sau tequila: 91 ron sticla de Finlandia, Absolut sau Smirnoff, 98 lei st J&B, Jameson si Johnie Walker Red, 103 lei st de Tequila Camino, 112 ron sticla Jack Daniels..etc.

Meniu Club aici


Clubul Maya incita si uimeste in primul rand prin conceptul din care s-a nascut…granita dintre nobil, extravagant si underground. Cum pasesti in lumea Maya esti imbratisat calduros de draperii vaporooase,tapet luxos, miresme sofisticate, fiind invitat sa cobori deja relaxat scarile ce te conduc si mai adanc intr-o poveste de neuitat. Treptat, usor, observi cum haina peretilor se rupe si se transforma, ducandu-te incet si sigur intr-un loc ce devine din ce in ce mai incitant. Candelabrele, sfetnicele, mobilierul vechi, lampadarul si lumina calda te incanta si te face sa te simti in largul tau ispitindu-te sa gusti din atmosfera mistica si totusi calduroasa a clubului Maya.

Galerii foto


Deja placut impresionat si cucerit de o atmosfera ce parca te vrajeste observi separeul pe dreapta, special creeat pentru discutii lungi si savuroase, mobilierul vechi, luxos si totusi primitor, lampadarul vechi ce te vegheaza cum te intorci si te indrepti direct in locul pe care ai venit sa-l explorezi si dornic de o seara ideala intri in inima clubului Maya unde atmosfera calduroasa te relaxeaza, muzica pe care deja o auzi te uimeste prin hiturile noi care incanta astazi auzul si sufletul tuturor, dar si vechi pe care le credeai de mult uitate, varietatea ritmurilor te incanta, nelasandu-te sa te asezi comfortabil pe canapea.

Cand te hotaresti sa comanzi ceva, care sa te racoreasca sau sa te incalzeAsca, observi placut impresionat ca preturile sunt pe gustul tau si al oricarei persoane care ar putea sa vina cu tine iar calitatea este exceptionala, ventilatia isi face treaba de minune ceea ce te relaxeaza complet si te pregateste pentru o seara de neuitat….placut impresionat deja te gandesti ca aici poti sa iti inviti prietenii la propRia petrecere pentru ca locul este perfect pentru un party de zile mari. Comanzi un cocktail si cu zambetul pe buze te gandesti ca aceasta seara va fi garantat o poveste de neuitat.

Intrarea este libera, NU exista consumatie obligatorie SI nu se plateste rezervarea …..la noi sunt ingredientele unei seri minunate in oras.Va asteptam sa le gustati!

Organizare evenimente speciale:
Club Maya organizeaza: petreceri corporate, petreceri de burlaci sau burlacite,intalniri de afaceri, lansari, conferinte, filmari, aniversari, majorate,evenimente private, prezentari de moda, onomastici,petreceri de Revelion, expozitii de la 80 locuri pana la 120 locuri.

AVANTAJE:

- oferte promotionale atractive
- hostesse
- management evenimente
- garderoba
- bodyguard
- Dj
- toate genurile de muzica (fara manele)

- show-uri de lap dance si striptease asigurate de o echipa de 15 hostesse specific petrecerilor de burlaci
- personal vesel si amabil
- Striper pentru petrecerile de burlacite

Recomandari din meniul Club Maya:

1.Sicla de Absolut, Fnlandia sau Smirnoff 150 ron
2.Sticla de J&B 130 ron
3.Sticla de Jack Daniels 150 ron
4.Vineri la ALL TIME HITS PARTY este reducere 50% la orice st de tequila,vodka sau whiskey.

CONTACT
Adresa : Calea Mosilor, nr 138, (Mosilor vechi
Tel: 0769778644
Email: contact@club-maya.ro
Web: www.club-maya.ro
Pagina Facebook Club : https://www.facebook.com/pages/Club-Maya-Bucuresti/145955678798836


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
0 adunat cu 2

Comments are closed.

Previous Post
«